لزوم تشکیل دبیرخانه رویدادهای فرهنگی در کرمانشاه

معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه  در نشست هم اندیشی دستگاه های فرهنگی استان اظهارکرد: باتوجه به اینکه حدود دو ماهی تا هفته جوان فرصت وجود دارد، از همه دستگاه های فرهنگی انتظار داریم از هم اکنون به این موضوع جدی نگاه کنند.

معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه  در نشست هم اندیشی دستگاه های فرهنگی استان اظهارکرد: باتوجه به اینکه حدود دو ماهی تا هفته جوان فرصت وجود دارد، از همه دستگاه های فرهنگی انتظار داریم از هم اکنون به این موضوع جدی نگاه کنند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رهاوردآنلاین، حسین آذرکمند افزود: از آنجایی که هر ساله در این هفته “جشنواره جوان برتر ایران زمین” برگزار می شود، از همه دستگاه ها و نهادهای استان در خواست می شود که در انتخاب و معرفی جوانان برتر همکاری لازم را داشته باشند.
معاون جوانان استان تعداد جوانان برتر معرفی شده در هر سال را ۱۲ نفر اعلام کرد و ادامه داد: برای انتخاب یک جوان برتر، شاخص های عمومی و تخصصی در نظر گرفته می شود که آنها را به دستگاه ها اعلام می کنیم.
وی یکی از برنامه هایی که باید مورد توجه دستگاه های مختلف قرار گیرد را گفت و گوی جوانان با مسئولین عنوان کرد و گفت: این موضوع برنامه ای کشوری است که شیوه نامه آن به استان ابلاغ شده است.
آذرکمند خاطرنشان کرد: در این طرح یک مدیرکل با اختصاص یک روز، ساعاتی را با حدود ۲۰ جوان در حوزه همان دستگاه گفت و گو خواهد کرد و پاسخگوی سوالات آنها خواهد بود و یک تبادل افکار صورت می گیرد.
به گفته این مسئول، باتوجه به در پیش بودن انتخابات مدیران دستگاه های مختلف باید این برنامه را بصورت جدی تر مورد توجه قرار دهند و پاسخگوی سوالات مختلف جوانان باشند.
وی در ادامه با بیان اینکه دستگاه های مختلف باید برای برگزاری رویدادهای فرهنگی مشترک همکاری داشته باشند، عنوان کرد: این رویدادها باید محله محور، خانواده محور، جوان محور و مردم محور باشد.
معاون امور جوانان استان اضافه کرد: داشتن جذابیت، انعکاس گسترده در سطح رسانه ها، داشتن ماهیت تبیینی، فراگیرسازی در سطح روستاها و شهرها و … از شاخص هایی است که این برنامه ها باید داشته باشند.
وی در ادامه اعلام کرد: طی یک بررسی رویدادهای فرهنگی که در گذشته اجرا شده را آسیب شناسی کردیم که طبق آن ۱۹ مورد ضعف در آنها شناسایی شد.
آذرکمند افزود: در این بررسی ها مشخص شد که یکی از بزرگترین آسیب های برنامه های فرهنگی در استان پراکنده بودن آنها است، لذا تشکیل یک ستاد و دبیرخانه برای این رویدادها باید در دستور کار قرار گیرد.
وی توجه نکردن به محلات محروم و کم برخوردار، استفاده نکردن از ظرفیت نخبگان، عدم برون سپاری فعالیت ها، عدم انعکاس حداکثری، عدم دعوت از شخصیت های برجسته و مطرح کشوری و … را به عنوان دیگر نقاط ضعف برنامه های فرهنگی اجرا شده در استان عنوان کرد که باید رفع شوند.
وی در ادامه هدف از اجرای این برنامه ها را دمیدن روح تعالی، امید آفرینی و نشاط افزایی در بین جوانان اعلام کرد و افزود: از آنجایی که دشمنان همواره به دنبال ناامید کردن جوانان هستند، باید با برگزاری برنامه های مختلفی به آنها امید و نشاط بدهیم.
در این نشست جمعی از مدیران کل دستگاه‌های فرهنگی حاضر به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.