۵۲ کارگاه ساختمانی پرخطر در کرمانشاه به طور ضربتی بازرسی شدند/ کاهش ۱۵ درصدی حوادث ناشی از کار در استان کرمانشاه

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه از تشدید بازرسی های کار از کارگاه های مشمول در استان خبرداد و اظهار نمود: در طرح ضربتی دو روزه بازرسی از کارگاه­های سطح استان کرمانشاه، بیش از ۵۲ کارگاه ساختمانی مورد بازرسی و ابلاغیه رفع نقص صادر و ابلاغ شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه از تشدید بازرسی های کار از کارگاه های مشمول در استان خبرداد و اظهار نمود: در طرح ضربتی دو روزه بازرسی از کارگاه­های سطح استان کرمانشاه، بیش از ۵۲ کارگاه ساختمانی مورد بازرسی و ابلاغیه رفع نقص صادر و ابلاغ شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رهاوردآنلاین، مختار احمدی با بیان اینکه استان کرمانشاه دارای ۱۶ بازرس کار فعال است اظهارداشت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۷ هزار مورد بازرسی انجام گرفته است که از این تعداد بیش از ۲ هزارو ۷۰۰ مورد، بازرسی ها از کارگاه های پرخطر بوده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه تشدید نظارت و بازرسی از کارگاه‌های مشمول قانون کار به منظور افزایش حفاظت فنی و بهداشت کار و ارتقای ایمنی و سلامت شغلی از اولویت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بوده، اضافه نمود: افزایش نظارت مستمر برکارگاه های مشمول، نتایج ملموس و مطلوبی را به همراه داشته، به طوریکه ۱۵ درصد حوادث ناشی از از کار در استان کرمانشاه کاهش یافته است.
وی مهم‌ترین و اساسی‌ترین روش، کاهش رفتارهای غیر ایمن، آموزش کارگران و کارفرمایان در زمینه ایمنی و بهداشت کار دانست و گفت: بیشتر حوادث ناشی از کار به علت رفتارهای غیر ایمن و خطاهای انسانی است که علاوه بر این اداره کل، دستگاه­های وظیفه مدار به ویژه شهرداری و راه و شهرسازی نیز در اجرایی قوانین و مقررات جاری کشور نقش بسزای داشته اند.
مختار احمدی با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حسب وظیفه خود در قالب اداره بازرسی کار وظیفه صیانت از نیروی انسانی شاغل در کارگاه را به عهده دارد، ادامه داد: این اداره کل برنامه‌های آموزشی خود را با همکاری مجریان آموزشی مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی بهداشت کار وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان به انجام می‌رساند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون بیش از یک هزارو ۴۵۰ مورد درخواست متقاضیان تطبیق مشاغل سخت و زیان آور در کمیته بدوی و تجدید نظر بررسی شده است، اضافه کرد: از ابتدای سال تاکنون از یک هزار و ۱۱۰ مورد از این درخواست ها، در محل کارگاه تحقیق به عمل آمده و گزارش کارشناسی تهیه شده است.
وی صیانت از نیروی کار از جمله اولویت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دانست و اظهار نمود: در این خصوص کمیته حفاظت فنی در کارگاه‌های بالای ۲۵ نفر به منظور حفاظت از نیروی کار تشکیل شده که ضمن خودارزیابی در کارگاه، از نیروی کار و سرمایه‌های مجموعه صیانت می‌کنند.
مختار احمدی درپایان اظهارکرد: از ابتدای سال تاکنون ۲۵۶ کمیته حفاظت فنی شرکت های تولیدی و خدماتی مورد تائید این اداره کل قرار گرفته است.