تولید بیش از ۷ هزار تن عسل در استان/ عسل کرمانشاه با کیفیت است
رهاوردآنلاین- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: مطابق آخرین سرشماری کشوری در سال ۱۴۰۳، میزان تولید عسل در کرمانشاه به بیش از ۷ هزار و ۱۰۰ تن رسیده است.
به گزارش خبرنگار رهاوردآنلاین؛ مهندس سعید کریمی با اشاره به کیفیت مناسب عسل تولید شده در کرمانشاه گفت: این محصول به خوبی در کشور شناخته شده است و عسل کرمانشاه به خارج از کشور نیز صادر می شود.
وی افزود: در استان کرمانشاه بیش از ۳ هزار و ۵۲۵ زنبورستان وجود دارد که زمینه اشتغال ۲ هزار نفر را فراهم آورده اند و میزان عسل تولیدی این زنبورستان ها بیش از ۷ هزار و ۱۰۰ تن میباشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به رتبه پنجم کرمانشاه در تولید عسل کشور افزود: در استان کرمانشاه علاوه بر تولید عسل، شاهد تولیدات جانبی شامل: تولید ۷۰ کیلوگرم ژل رویال، ۳۴ هزار و ۵۴۷ کیلوگرم گرده گل، ۱۶۴ هزار کیلوگرم موم، ۹ هزارو ۱۲۴ کیلوگرم بره موم و یک کیلوگرم زهر عسل میباشیم.
کریمی ادامه داد: مطابق دیدگاه کارشناسان کیفیت عسل کرمانشاه به دلیل شرایط آب و هوایی و تنوع بالای گیاهان دارویی، دارای بالاترین سطح کیفیت در سطح کشور به حساب می آید و همین موضوع بستر را برای صادرات این محصول به خارج از کشور را فراهم آورده است.
این مقام مسئول در پایان شهرستانهای صحنه و کنگاور را از جمله شهرستانهای فعال در زمینه تولید عسل و زنبورداری به حساب آورد و گفت: با تشکیل زنجیره تولید و رونق صنایع تبدیلی وابسته به عسل قطعا آینده بسیار درخشانی را برای رونق تولید عسل و توسعه زنبورستان ها در استان کرمانشاه متصور هستیم.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰