رسیدگی به مشکلات ۵ واحد تولیدی در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان کرمانشاه

سومین نشست ستاد استانی پیگیری اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی دادگستری کرمانشاه با حضور معاون قضایی رئیس کل دادگستری، مسئولین و مدیران مربوطه برگزار شد.

سومین نشست ستاد استانی پیگیری اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی دادگستری کرمانشاه با حضور معاون قضایی رئیس کل دادگستری، مسئولین و مدیران مربوطه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی رهاوردآنلاین، رسیدگی به مشکلات ۵ واحد تولیدی در سومین نشست ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان کرمانشاه با هدف حمایت از تولید و اشتغال، اولویت استفاده از مجازاتهای جایگزین حبس در حوزه صنعت با حضور معاون قضایی رئیس کل دادگستری، مسئولین و مدیران مربوطه برگزار شد.

دکتر نیکزاد عباسی؛ قائم‌مقام ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان کرمانشاه با اشاره به تأکیدات رئیس محترم قوه قضاییه در حمایت از بخش تولید اظهارداشت: ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان در راستای حمایت از تولید و اشتغال، به غیر از جلسات دائمی مرکز استان با حضور در شهرستانها نیز ضمن بازدید از واحد‌های تولیدی، جلسات خود را به صورت هفتگی برگزار می کند.

دکتر عباسی در ادامه با اشاره به پیگیری جدی مصوبات جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: در هر جلسه نتیجه اجرای مصوبات جلسه قبل را به صورت جدی پیگیری می کنیم و دستگاه هایی که مصوبات را اجرا نکنند یا قصور کنند به جرم ترک فعل تحت تعقیب قضایی قرار خواهند گرفت.

وی با اشاره به تأکید ریاست محترم قوه قضاییه مبنی بر استفاده از فرصت استثنایی ستاد اقتصاد مقاومتی در جهت رونق بخش صنعت، تولید و اشتغال گفت: درصدد آن هستیم با استفاده از ظرفیت فراقانونی ستاد اقتصاد مقاومتی، مجرمانی که در حوزه تولید و صنعت تخصص دارند با استفاده از مجازات های جایگزین حبس در واحد‌های تولیدی به کارگیری شوند و به بخش تولید کمک کنند.

گفتنی است؛ استان کرمانشاه در استفاده از مجازات های جایگزین حبس جزء ۴ استان برتر کشور می باشد.

لازم به ذکر است در این نشست، مشکلات و موانع ۵ واحد تولیدی و اقتصادی از جمله چهار واحد‌ جهاد کشاورزی (درخواست تأیید ساخت و ساز ساختمان از قبل)، شرکت قند برکت روانسر (درخواست رفع مسدودی حساب)، شرکت اسقاط خودرو آفاق امید به کار نوین (درخواست اعطای مهلت جهت راه اندازی)، شرکت تولیدی پوشال کولرهای آبی آقای محسن ایرانی (درخواست انشعاب برق)، ده واحد‌ صنعتی فن آور، دانش بنیان و عضو بنیاد ملی نخبگان (درخواست رفع تصرف عدوانی از سوی شخص ثالث)، با حضور نمایندگان طرفین، مورد بررسی و بحث قرار گرفت و تصمیمات و مصوبات لازم در این خصوص اتخاذ شد.