پخت روزانه ۱۰ هزار پرس غذا برای زوار در مرزخسروی
رهاوردآنلاین- رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه، از راهاندازی آشپزخانه مرکزی با ظرفیت ۱۰ هزار پرس غذا در مرز خسروی برای خدمت به زوار اربعین خبر داد.
به گزارش خبرنگار رهاوردآنلاین؛ وحید محمدی، رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه اظهار کرد: آشپزخانه مرکزی با ظرفیت پخت روزانه ۱۰ هزار پرس غذا در مرز خسروی راهاندازی شده تا خدمات مطلوبی به زائران اربعین حسینی (ع) ارائه شود.
وی افزود: این آشپزخانه با حضور ۳۵ نفر نیروی متخصص فعالیت میکند و اولویت اصلی آن، تهیه غذای سالم و با کیفیت برای زوار عزیز است.
رئیس ستاد عتبات عالیات استان کرمانشاه همچنین، از فعالیت ۳۲۳ موکب در استان و مسیرهای منتهی به عراق خبر داد و گفت: برنامهریزی لازم برای اسکان حدود ۵۰۰ نفر در موکبهای مرزی انجام شده تا زائران در مسیر خود راحتی و آرامش را تجربه کنند.
محمدی بیان کرد: فعالیت موکبهای اربعین در ایران و عراق از ۱۳ مردادماه آغاز و تا ۲۶ مردادماه به خدمترسانی ادامه خواهند داد.
وی با اشاره به شعار امسال «هر کرمانشاهی یک موکبدار» گفت: هدف این است که نشان دهیم مردم مهماننواز کرمانشاه چگونه میتوانند خانهها و مکانهای خود را به موکبهای کوچک برای خدمت به زائران امام حسین (ع) تبدیل کنند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰